Ilustrace / Foto: z otevřených zdrojů Těstoviny carbonara s přídavkem slaniny jsou poměrně oblíbenou a vydatnou variantou slavného pokrmu.
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z otevřených zdrojů Maso je šťavnaté, měkké, s jemnou omáčkou a voňavými houbami. Kuřecí řízek s houbami a hustou omáčkou se hodí téměř k jakékoli
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z veřejných zdrojů Zamilujete si jejich měkkost a křehkost Někdy už vás obvyklé způsoby přípravy brambor neuspokojují a chcete něco nového.
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z veřejných zdrojů Stačí si koupit balení hotového těsta a potěšit rodinu kulinářským mistrovským dílem. Listové těsto s náplní je alternativou koláčů a knedlíků.
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z otevřených zdrojů Toto jednoduché tajemství vás určitě překvapí! Zde je kulinářský trik, který promění vaše játra: zalijte je vroucí vodou, přidejte
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z otevřených zdrojů Pruhovaný vzor na řezu je zásluhou čokoládového a vanilkového těsta. Příprava dortu nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti a jeho
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z otevřených zdrojů S touto omáčkou se i salát z jednoduchých levných produktů stane dílem kulinářského umění. Nastala sezóna nové úrody zeleniny
Blog | Nikča Jirkov
Foto: z otevřených zdrojů Poradíme vám, jak uvařit hrachovou polévku, abyste uvařili hrách a nestrávili nad tím půl dne. Hrachová polévka nebo hrachové
Blog | Nikča Jirkov