Foto: z veřejných zdrojů
Ovesné vločky je dobré jíst k snídani, protože zlepšují trávení, pomáhají udržovat normální hladinu cukru v krvi.
Ovesná kaše je klasická snídaně, kterou lze připravit novým způsobem. Jednoduchý recept s neobvyklými ingrediencemi a kombinacemi chutí vám pomůže zpestřit jídelníček a udělat si ráno chutnější a zdravější. Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na internetové stránky známého britského kuchaře Jamieho Olivera.
Ovesné vločky je dobré jíst k snídani, protože zlepšují trávení, pomáhají udržovat normální hladinu cukru v krvi a podporují pocit sytosti.
Recept
Složení:
- 1/2 velkého jablka
- 60 g ovesných vloček
- 400 ml mléka
- 1/2 čajové lžičky mleté skořice
Příprava
- Nejprve je třeba oloupat jablko ze slupky a nastrouhat ho.
- Poté dejte všechny ingredience do hrnce se silným dnem nebo nepřilnavé pánve.
- Postavte na oheň a kaši vařte na mírném ohni za stálého míchání 10 minut.
- Kaše by měla mít konzistenci husté zakysané smetany.
- Kaši odstavte z ohně a podávejte.
Stránky nejsou bezpečné! Všechna vaše data jsou v ohrožení: hesla, historie prohlížeče, osobní fotografie, bankovní karty a další osobní údaje budou použity útočníky.