Nová ovesná kaše Jamieho Olivera: neobvyklý recept se skořicí

Foto: z veřejných zdrojů

Ovesné vločky je dobré jíst k snídani, protože zlepšují trávení, pomáhají udržovat normální hladinu cukru v krvi.

Ovesná kaše je klasická snídaně, kterou lze připravit novým způsobem. Jednoduchý recept s neobvyklými ingrediencemi a kombinacemi chutí vám pomůže zpestřit jídelníček a udělat si ráno chutnější a zdravější. Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na internetové stránky známého britského kuchaře Jamieho Olivera.

Ovesné vločky je dobré jíst k snídani, protože zlepšují trávení, pomáhají udržovat normální hladinu cukru v krvi a podporují pocit sytosti.

Recept

Složení:

  • 1/2 velkého jablka
  • 60 g ovesných vloček
  • 400 ml mléka
  • 1/2 čajové lžičky mleté skořice

Příprava

  1. Nejprve je třeba oloupat jablko ze slupky a nastrouhat ho.
  2. Poté dejte všechny ingredience do hrnce se silným dnem nebo nepřilnavé pánve.
  3. Postavte na oheň a kaši vařte na mírném ohni za stálého míchání 10 minut.
  4. Kaše by měla mít konzistenci husté zakysané smetany.
  5. Kaši odstavte z ohně a podávejte.

Stránky nejsou bezpečné! Všechna vaše data jsou v ohrožení: hesla, historie prohlížeče, osobní fotografie, bankovní karty a další osobní údaje budou použity útočníky.

Nikča Jirkov/ author of the article

Ahoj! Jmenuji se Nikča Jirkov. Ráda sdílím jednoduché a užitečné tipy, které usnadňují každodenní život – od domácích vychytávek až po praktické rady.
Inspiraci čerpám ze života, internetu a samozřejmě z Pinterestu.

Pinterest | Facebook 😊

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | Nikča Jirkov