Užitečné a chutné: salát s ředkvičkami

Foto: z otevřených zdrojů

Tento salát stojí za vyzkoušení již dnes

Ředkvička je skutečně univerzální zelenina, která dodává pokrmům svěžest, pikantnost a jas. Můžete ji přidat do mnoha salátů a získat tak skutečnou dávku vitamínů.

Tento salát stojí za vyzkoušení už dnes.

Ředkvičky se sýrem a vejci

Složení:

  • ředkvičky – 5 ks
  • zakysaný mléčný tvaroh – 150 g
  • vařená vejce – 2 ks.
  • česnek – 1 stroužek
  • jogurt – 2 polévkové lžíce.

Příprava:

  1. Ředkvičky dobře opláchněte a nakrájejte na tenká kolečka nebo půlkolečka.
  2. Vejce uvařte natvrdo (10 minut po uvaření), zchlaďte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  3. Ostatní ingredience přidejte do mísy a osolte.
  4. Salát přelijte jogurtem a podle potřeby přidejte nasekané bylinky.
  5. Promíchejte – a salát je připraven k podávání.

Nikča Jirkov/ author of the article

Ahoj! Jmenuji se Nikča Jirkov. Ráda sdílím jednoduché a užitečné tipy, které usnadňují každodenní život – od domácích vychytávek až po praktické rady.
Inspiraci čerpám ze života, internetu a samozřejmě z Pinterestu.

Pinterest | Facebook 😊

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | Nikča Jirkov