Foto: z otevřených zdrojů
Tento salát stojí za vyzkoušení již dnes
Ředkvička je skutečně univerzální zelenina, která dodává pokrmům svěžest, pikantnost a jas. Můžete ji přidat do mnoha salátů a získat tak skutečnou dávku vitamínů.
Tento salát stojí za vyzkoušení už dnes.
Ředkvičky se sýrem a vejci
Složení:
- ředkvičky – 5 ks
- zakysaný mléčný tvaroh – 150 g
- vařená vejce – 2 ks.
- česnek – 1 stroužek
- jogurt – 2 polévkové lžíce.
Příprava:
- Ředkvičky dobře opláchněte a nakrájejte na tenká kolečka nebo půlkolečka.
- Vejce uvařte natvrdo (10 minut po uvaření), zchlaďte, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
- Ostatní ingredience přidejte do mísy a osolte.
- Salát přelijte jogurtem a podle potřeby přidejte nasekané bylinky.
- Promíchejte – a salát je připraven k podávání.